Fermentācijas un uzglabāšanas tvertne

Raudzēšanas laikā misa tiek sajaukta ar noteiktu daudzumu rauga šūnu. Raudzēšanas procesa sākumā raugs tiek labi aerēts un pēc tam raudzēts raugam optimālā temperatūrā. Turpmākās uzglabāšanas laikā raugu novāc un zaļo alu uzglabā noteiktā temperatūrā un noteiktu laiku atkarībā no alus veida.

Prozessdaten
Temperatūras temperatūra 5 līdz 6 °C
Maksimālā temperatūra 8 līdz 15 °C
Atdzesēšana atpakaļ 4 līdz 5 °C

Mūsu produktu ieteikumi jūsu risinājumam

Labākie fermentācijas un uzglabāšanas apstākļi

Mūsu visaptverošais risinājums fermentācijas un uzglabāšanas tvertnēm

Papildus parastajam līmeņa mērījumam tvertnē atkarībā no alus veida raugam un fermentācijai ir ļoti svarīgi mērīt un kontrolēt optimālo temperatūru. Pareizas temperatūras vērtības jāuztur arī uzglabāšanas laikā. Spiediena mērījumiem ir svarīga nozīme arī tvertnes dzesēšanas zonās.

Jūsu kontaktpersona

NO CONTACT PERSON