Raudzēšanas laikā misa tiek sajaukta ar noteiktu daudzumu rauga šūnu. Raudzēšanas procesa sākumā raugs tiek labi aerēts un pēc tam raudzēts raugam optimālā temperatūrā. Turpmākās uzglabāšanas laikā raugu novāc un zaļo alu uzglabā noteiktā temperatūrā un noteiktu laiku atkarībā no alus veida.
Prozessdaten | |
---|---|
Temperatūras temperatūra | 5 līdz 6 °C |
Maksimālā temperatūra | 8 līdz 15 °C |
Atdzesēšana atpakaļ | 4 līdz 5 °C |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |