Temperatūras uzraudzība

Temperatūras uzraudzība

Lai raudzēšana notiktu, misas temperatūrai jābūt no 4 līdz 10 °C, lai raugs varētu optimāli darboties. Tā kā fermentācijas procesā rodas siltums, fermentācijas tvertnes ir pietiekami jāatdzesē, lai uzturētu rauga šūnām optimālo temperatūru.

Apstrādes dati

Ieteicamais risinājums fermentācijas temperatūras mērīšanai

Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Ideāla fermentācijas temperatūra

Mūsu risinājums temperatūras mērīšanai

Lai izlīdzinātu fermentācijas laikā radušos siltumu un uzturētu optimālu temperatūru raugam, fermentācijas un uzglabāšanas tvertnē nepieciešama precīza temperatūras mērīšana un kontrole. Šajā gadījumā mēs iesakām izmantot higiēniskos RTD temperatūras mērītājus un JUMO diraTRON kontrolieri.

Jūsu kontaktpersona


Pārtikas un dzērienu tirgus segmenta vadītājs

Kontaktinformācija Kontaktpersona +371 65189393 +371 65189393