Lautertūns

Luterēšanas procesa laikā iesala sēnalas miziņas, izlietotie graudi, tiek atdalītas no misas. Izlietotie graudi darbojas kā filtrs. Iesala misu sūknē un recirkulē kontūrā, līdz no sēnalām izveidojas filtrējošs slānis. Maisītāju regulē, izmantojot spiediena starpību, lai filtrēšana būtu efektīva.

Mūsu produktu ieteikumi jūsu risinājumam

Optimāli lauterizācijas procesa apstākļi

Risinājumi spiediena un temperatūras kontrolei

Ideālākais process ir maisītāja regulēšana atdalītājkannā, izmantojot spiediena starpību. Šim nolūkam JUMO piedāvā uzticamu un pilnīgi higiēnisku spiediena mērīšanas tehnoloģiju. Lai nodrošinātu optimālus fermentācijas procesus, pastāvīgi tiek kontrolēta arī temperatūra. Izmērītās vērtības ir pamats visa procesa automatizētai kontrolei alus brūzī, kas tādējādi nodrošina nemainīgu alus kvalitāti.

Jūsu kontaktpersona


Pārtikas un dzērienu tirgus segmenta vadītājs

Kontaktinformācija Kontaktpersona +371 65189393 +371 65189393