Mash tunelis

Veidojot ieraugu ierauga tunelī, ļoti svarīga ir precīza temperatūras mērīšana un kontrole. Šeit iesala un ūdens maisījums tiek pakļauts noteiktai temperatūras un laika programmai, lai iesalā esošā ciete sadalītos cukurā. Ļoti precīza temperatūras kontrole nodrošina augstu cukura iznākumu šajā procesā.

Apstrādes dati
Pirms maisīšanas temperatūra 30-35 °C
Maisīšanas temperatūra no 45 līdz 78 °C
pH vērtība 5,4 līdz 5,8

Mūsu produktu ieteikumi jūsu risinājumam

Mūsu risinājums attiecībā uz misas tuneli

Ideāli apstākļi iepakošanai

Iztvaicēšanas tvertnē tiek kontrolēts ne tikai temperatūras un laika process, bet arī pH vērtība. Visas vērtības var reģistrēt pret viltojumiem drošā veidā. JUMO mTRON T automatizācijas sistēma tiek izmantota arī vārītavas vadības sistēmā. No šejienes jūs vienmēr varat kontrolēt visu procesu un, pats galvenais, alus kvalitāti.

Jūsu kontaktpersona


Pārtikas un dzērienu tirgus segmenta vadītājs

Kontaktinformācija Kontaktpersona +371 65189393 +371 65189393