pH vērtības monitorings

pH vērtības monitorings

Misas pH vērtība ir viens no svarīgākajiem parametriem, lai iegūtu labu alu, jo lielākā daļa alus ražošanas procesu tiek kontrolēti, izmantojot fermentus. Tāpēc ir ļoti izdevīgi to izmērīt un noteikt jau agrīnā posmā. Tas nozīmē, ka var nodrošināt optimālu fermentu darbību, jo tie var nodrošināt maksimālu efektivitāti tikai tad, ja ir nodrošināti ideāli vides apstākļi.

Apstrādes dati
pH vērtība 5,4 līdz 5,8

Labākie apstākļi fermentiem

NO PRODUCTITEMLIST
Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 
Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Jūsu kontaktpersona


Pārtikas un dzērienu tirgus segmenta vadītājs

Kontaktinformācija Kontaktpersona +371 65189393 +371 65189393