Vārot misu, no apiņiem tiek ekstrahētas aromātiskās sastāvdaļas. Vienlaikus tiek iztvaicētas visas sastāvdaļas, kas alum varētu radīt sliktu garšu. Tādējādi misa atbrīvojas no citām nogulsnēs esošajām vielām, kas augstā temperatūrā denaturējas un atdalās. Pozitīvais misas vārīšanas blakusefekts ir tas, ka misa tiek sterilizēta.
Prozessdaten | |
---|---|
Pārspriegums | 0,2 līdz 0,3 bar |
Temperatūra | aptuveni 100 °C |
pH vērtība | 5,4 līdz 5,8 |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
Nav sniegta informācija par risinājuma produktiem! |