Misas katls

Vārot misu, no apiņiem tiek ekstrahētas aromātiskās sastāvdaļas. Vienlaikus tiek iztvaicētas visas sastāvdaļas, kas alum varētu radīt sliktu garšu. Tādējādi misa atbrīvojas no citām nogulsnēs esošajām vielām, kas augstā temperatūrā denaturējas un atdalās. Pozitīvais misas vārīšanas blakusefekts ir tas, ka misa tiek sterilizēta.

Prozessdaten
Pārspriegums 0,2 līdz 0,3 bar
Temperatūra aptuveni 100 °C
pH vērtība 5,4 līdz 5,8

Mūsu produktu ieteikumi jūsu risinājumam

Mērīšanas un kontroles tehnoloģija lieliskai gaumei

Spiediena, temperatūras un pH vērtības mērīšana misas katlā

Procesiem misas katlā ir izšķiroša nozīme alus garšas un krāsas veidošanā. Lai sasniegtu vislabāko rezultātu un saglabātu kvalitāti, JUMO mērīšanas un kontroles tehnoloģija nodrošina pareizu temperatūras un laika programmu, pareizu spiedienu, kā arī optimālu pH vērtību.

Jūsu kontaktpersona

NO CONTACT PERSON