Vārot misu, no apiņiem tiek ekstrahētas aromātiskās sastāvdaļas. Vienlaikus tiek iztvaicētas visas sastāvdaļas, kas alum varētu radīt sliktu garšu. Tādējādi misa atbrīvojas no citām nogulsnēs esošajām vielām, kas augstā temperatūrā denaturējas un atdalās. Pozitīvais misas vārīšanas blakusefekts ir tas, ka misa tiek sterilizēta.
Prozessdaten | |
---|---|
Pārspriegums | 0,2 līdz 0,3 bar |
Temperatūra | aptuveni 100 °C |
pH vērtība | 5,4 līdz 5,8 |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS p31 Spiediena sensors augstas temperatūras nesējiem |
402050 | Pieprasīt piedāvājumu | |
2 | JUMO DICON touch Divu/četru kanālu procesu un programmu regulators |
703571 | Pieprasīt piedāvājumu |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
1 | Pretestības temperatūras sensors ar galvu un EHEDG sertifikātu JUMO pretestības temperatūras sensori |
902810 | Pieprasīt piedāvājumu | |
2 | JUMO IMAGO 500 Daudzkanālu procesa un programmas temperatūras regulators |
703590 | Pieprasīt piedāvājumu |
Nē. | Produkts | Attēls | Produkta numurs | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY Digitāla higiēnas pH zonde |
201022 | Pieprasīt piedāvājumu | |
2 | Pneimatiski nomaināmas montāžas sistēmas pH un redokss elektrodiem Fizikāli ķīmisko sensoru piederumi |
202823 | Pieprasīt piedāvājumu | |
3 | JUMO AQUIS touch P Daudzkanālu paneļa raidītājs šķidrumu analīzei |
202580 | Pieprasīt piedāvājumu |