pH vērtības monitorings

pH vērtības monitorings

Būtiskus faktorus nosaka skābe misas vārīšanas laikā (piemēram, alus garšu un krāsu). Tāpēc šajā gadījumā ir neaizstājama pH vērtības kontrole. Izmantotajai mērīšanas un kontroles tehnoloģijai ne tikai jāuztur nemainīga vērtība, bet arī jābūt piemērotai izmantošanai pārtikas rūpniecībā un augstās temperatūrās.

Apstrādes dati

Ieteicamais risinājums pH vērtības kontrolei

Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Perfekts skābuma līmenis vislabākajai garšai

Mūsu risinājums pH vērtības uzraudzībai

Optimālo pH vērtību - un līdz ar to ideālo misas skābuma līmeni - nodrošina iebūvēts pH mērījums ar bezstikla pH elektrodu, kas piemērots augstākām temperatūrām un CIP tīrīšanai, kopā ar raidītāju un kontrolieri JUMO AQUIS touch. Tādējādi jūs varat būt droši, ka jūsu alus vienmēr atstās labu iespaidu ar savu garšu un krāsu.

Jūsu kontaktpersona


Pārtikas un dzērienu tirgus segmenta vadītājs

Kontaktinformācija Kontaktpersona +371 65189393 +371 65189393